Kleur je kleding

Ook de trendy man weet wat er dit seizoen in zijn garderobe aangetroffen mag worden. Dat betekent dus ook echt het dragen van kleur. Kleur kan namelijk niet ontbreken, evenals het combineren van diverse kleuren. Misschien is kleur niet de trend, maar het combineren van kleuren.

Contrasten

Met kleuren kun je heel eenvoudig zelf contrasten maken. Deze kleuren kunnen juist het tegenovergestelde van elkaar zijn of dichter bij elkaar liggen.Trek bijvoorbeeld een leuke shorts aan die je kunt combineren met een opvallende blouse en sneakers. Door zelf een duik te nemen in je eigen garderobe kun je tot weer hele nieuwe creaties komen die je eerder nooit gedragen zou hebben.

Op zoek naar een zomerse garderobe

Ben jij van plan om voor het komende seizoen je zomerse garderobe nog te vernieuwen? Kijk dan eens op de website van UniQ kleding! Hier vind jij van diverse designer merken de mooiste zomer items. Merken als Pepe Jeans, Antony Morato, Guess en Zumo. Echte merken die jouw zomergarderobe kunnen boosten en jou als trendy man een geheel nieuwe kijk op de mode geven.